Borska 92f, Beograd, Srbija
+381(11) 358-1782
komercijala@slodes.rs

O nama

slodes

Na raspolaganju smo vam 30 godina.

Svoje poslovanje počinjemo sa ZASTAVA KAMIONI fabrikom, dok saradnja sa IVECO-m traje od 1996 godine kada smo postali Prvi Ovlašćeni uvoznik, diler I serviser IVECO vozila, do danas, kada smo ovlašćeni serviser I prodavac originalnih delova.

Danas naše iskustvo predstavlja klijentu poverenje I veru u stručnost.

Alati, oprema i materijali

Oslonite se na savremene dijagnostičke aparate, prenosive aparate za dijagnostiku, originalne alate za specifične namene I svu ostalu neophodnu opremu koja nam omogućava preciznost I profesionalan rad.
Kvalitet materijala kojima radimo je tehnički proveren I obezbeđuje dugotrajnost naše usluge.

Tim

Tim Najbolje što vam nudimo je znanje i iskustvo naših limara, bravara, mehaničara, električara, tapetara i svih ostalih koji su deo tima. Oni su čvrsta osnova saradnje sa klijentima i osnovno pogonsko gorivo.

Planovi

Ispunjena očekivanja naših korisnika su i dalje naš osnovni cilj.
A stabilna mreža saradnika u zemlji i inostranstvu su temelj i pravac za u buduće.
Vredno ćemo raditi na tome da svakoga dana, sa zadovoljstvom ispunjavamo vaša očekivanja kao što smo to i do sada činili. Vredno ćemo raditi na tome da svakoga dana, sa zadovoljstvom ispunjavamo vaša očekivanja kao što smo to i do sada činili.

Partneri o nama

Vlajko Nj., Exin Trade Beograd

„ Slodes smatramo prijateljskom firmom sa kojom nikada nismo imali spornih situacija. Na nas izbor saradnje sa Slodesom uticala je velika brzina realizacije usluga.“

 

Mešić N., Bianco Trade d.o.o. Beograd

„ Veoma smo zadovoljni našom dugogodišnjom saradnjom. Posebno poboljšanjima u poslednje dve godine.“1