stralis

O NAMA

Na raspolaganju smo vam od 1990.godine. Da bismo zadovoljili vaše potrebe od 1996.godine postajemo Prvi Ovlašćeni uvoznik, diler i serviser IVECO vozila italijanskog proizvođača iz Torina.
Vremena se menjaju a naša ideja da održimo kvalitet ostaje i razvija se.
I danas uspešno sarađujemo sa IVECO-m na zadovoljstvo naših klijenata i nas samih. Sa ponosom ističemo da se naš brend prvenstveno dovodi u vezu sa poverenjem i iskustvom sticanim tokom godina.

iveco kamioni slodes

Alati, oprema i materijali

Ono na šta se možete osloniti su moderni dijagnostički aparati, prenosivi aparati za dijagnostiku na terenu,  originalni alati za specifične namene i svu neophodnu opremu koja našim majstorima omogućava preciznost i profesionalnost u radu.
Kvalitet materijala sa kojima radimo je tehnički proveren i obezbedjuje dugotrajnost naših proizvoda.

Tim

Najbolje što vam možemo pružiti je znanje i iskustvo naših limara, bravara, mehaničara, tapetara, električara i svih ostalih zaposlenih. Oni su čvrsta osnova saradnje sa klijentima i osnovno pogonsko gorivo.

servis rakovica

Planovi

Ispunjena očekivanja naših korisnika su i dalje naš osnovni cilj. A jaka mreža saradnika u zemlji i inostranstvu temelj i pravac za u buduće.
Vredno ćemo raditi na tome da svakoga dana, sa zadovoljstvom ispunjavamo vaša očekivanja kao što smo to i do sada činili.

Partneri o nama

Vlajko Nježić, Exin Trade Beograd

„ Slodes smatramo prijateljskom firmom sa kojom nikada nismo imali spornih situacija. Na nas izbor saradnje sa Slodesom uticala je velika brzina realizacije usluga.“

Mešić Nino, Bianco Trade d.o.o. Beograd

„ Veoma smo zadovoljni našom dugogodišnjom saradnjom. Posebno poboljšanjima u poslednje dve godine.“