stralis

Prodaja VozilaNOVA VOZILA


NADOGRADNJA

iveco srbija

pomoc na putu
X

Servis na putu

24h sedam dana u nedelji
Nema bolje podrške na putu nego kad znate da imate na koga da se oslonite
+381 (0)11 3591-358
+381 (0)11 3581-782

NADOGRADNJA VOZILA

Predočite svoju potrebu i mi vam približimo tehničku izvodljivost na vašem vozilu I zakonske mogućnosti..
Kada zatražite dodatna pojašnjenja naše iskustvo I stručnost će vam biti na raspolaganju.
Rezultat! Baš po vašoj meri.

Daily Van

Postoje tri verzije međuosovinskih rastojanja i tri različite visine pa se njegov kapacitet tovarnog prostora kreće od 7 do 17m2 i tako možemo reći da je ovo vozilo sa najviše unutrašnjeg prostora koje se danas može naći na tržištu. Unutrašnja zapremina tovarnog prostora zavisi od dužine međuosovinskog rastojanja, unutrašnje visine tovarnog prostora i ukupne dužine.

Ovo vozilo se našom nadogradnjom može iz dostavnog vozila pretvoriti u:
- minibus
- ambulantno vozilo

Daily šasije

Na šasiju se mogu nadograditi najrazličitiji tipovi nadogradnje i u okviru ovoga sarađujemo sa mnogim svetskim i domaćim kompanijama koje se bave ovom delatnošću, to jest, proizvodnjom delova za nadogradnju vozila. Tako Daily Kabina može za Vas postati neko specijalno vozilo.
Mi smo proizvodili:
- cisterne
- hlebare
- kipere
- miksere sa beton pumpom
- pauk
- poluprikolice
- sanduke
- smećare
- termokomore
- klimatizaciju tovarnog prostora

Eurocargo

Kada se želi naći najbolji model Eurokarga prilagođen zahtevima korisnika, na raspolaganju postoji širok spektar modela bruto nosivosti od 6 do 18 tona. Osnovno, modeli se dele na drumske i vandrumske (off road) modele.Vandrumski 4x4 modeli su sa nosivošću od 7,49 tona sa 180 KS motorom pa do 14 tona i motorom 240 KS.

Trakker

Najrazličitji modeli u raznim varijanatama u mogućnosti su da odgovore na najrazličitije zahteve i sve to zahvaljujući širokom opsegu motora (od 270 do 480 HP) i konfiguracija (4x2, 4x4, 6x4, 6x6, 8x4, 8x8, šasije i 4x2, 4x4, 6x4, 6x6, tegljači).Modeli sa tri i četiri osovine dostupni su u dve varijante: ‘laka’, od 26 do 32 tone, idealno za one koji planiraju da ova vozila koriste i drumskim uslovima rada i ‘teška’, od 33 do 40 tona, za zahtevene vandrumske uslove rada. Pored ovih postoje i verzije 6x4 i 8x4 namenjenih za mešalice.

Za svako Vaše dalje interesovanje u vezi nadogradnja možete nam se obratiti putem e-maila ili putem telefona.


Vrati se na početak