daily

Prodaja VozilaNOVA VOZILA


NADOGRADNJA
iveco kamioni srbija

pomoc na putu
X

Servis na putu

24h sedam dana u nedelji
Nema bolje podrške na putu nego kad znate da imate na koga da se oslonite
+381 (0)11 3591-358
+381 (0)11 3581-782

IVECO TRAKKERNe želite da budete zaglavljeni? Onda odaberite Trakker-a najnaprednije vozilo za rad u drumskim i vandrumskim uslovima koje se danas može pronaći na tržištu. Potpuno je redizajniran i dodatno je pojačan motorom Cursor.

Vozač Trakker-a se oseća poput vozača Stralis-a, jer se sada kabine Active Day-a (AD) i Active Time-a (AT) nalaze na Trakker-ima. Prema tome, sada su stil i udobnost iskombinovani sa specifičnim mogućnostima građevinskih vozila.Za maksimalnu udobnost, bez obzira na potrebe, Trakker poseduje čvrsti, ali udoban sistem oslanjanja kabine koji apsorbuje sve potrese koji nastaju na neravnim terenima.

trakker kamion

Trakker poseduje izuzetan kočni sistem i mnoge standardne elemente koji utiču na povećanje bezbednosti i sve to garantuje maksimalnu bezbednost u svim uslovima rada, čak i kada su u pitanju veoma zahtevne operacije.

Sada već možemo reći da motori Cursor predstavljaju istinsko srce Iveco teških kamiona. Oni su prešli milone kilometara širom sveta.Svaki detalj je dizajniran tako da obezbeđuje maksimalnu pouzdanost: počev od elektromagnetnih spona na propeleru, preko kontrolnih jedinica na motoru i na vozilu koje su ugrađene u Multiplex sistem

trakker srbija

Život u drumskim ili vandrumskim uslovima kada se bavite građevinskim radom nije nimalo lak: ekstremno okruženje, iznenadni problemi, rad u kratkim rokovima. Trakker to može – on garantuje ispunjenje svih ciljeva onima koji se odluče za njega. Sjajne karakteristike Trakker-a, sofisticirani dizajn u kombinaciji sa najmodernijom tehnologijom, omogućava da ovo vozilo poseduje nezavisnost koja se tradicionalno vezuje za Iveco teškaše..

 

Ukoliko Vas interesuju moguće varijante ovih vozila, pozovite nas ili dođite kod nas da vidite kako izgleda Vaše novo vozilo za transport.


Vrati se na početak