stralis

Prodaja VozilaNOVA VOZILA


NADOGRADNJA
iveco kamioni srbija

pomoc na putu
X

Servis na putu

24h sedam dana u nedelji
Nema bolje podrške na putu nego kad znate da imate na koga da se oslonite
+381 (0)11 3591-358
+381 (0)11 3581-782

IVECO STRALISKamion godine 2013 Mislite veliko . Novi Stralis je izuzetano rešenje za sadašnje i buduće potrebe transportna za vaš poslovanje , samo vozilo u svojoj klasi nudi tako širok i integrisani dijapazon funkcija za optimizaciju troškova.

Iveco je sve kabine na modelima Stralis Active Space, Active Time i Active Day dizajnirao tako što je sve vreme imao na umu potrebe vozača. Kako? Kombinujući praktično, sa komforom i ergonomijom tako da se zadovolji krajnji korisnik.

stralis srbija

Potpuna bezbednost i pouzdanost: dve najvažnije stvari kada je u pitanju jedan kočni sistem. Kada je u pitanju aktivna bezbednost, Stralis se pokazao veoma efikasnim po pitanju održanja na putu i po pitanju kočenja, a sve to zahvaljujući nizu elektronskih uređaja i drugih pomoćnih uređaja koji posebno dolaze do izražaja u vanrednim okolnostima

Potrošnja goriva Jedna od glavnih karakteristika svih Stralis modela su niski operativni troškovi, a glavni razlog za to je mala potrošnja goriva.Činjenica je da su svi testovi za potrošnju goriva pokazali da motori Cursor daju najbolje rezultate u svojoj kategoriji

stralis kamion

Kada je u pitanju novi standard zaštite životne sredine Euro 6 Iveco se odlučio za SCR tehnologiju (Selective Catalytic Reduction, selektivna katalitična redukcija). Novi evropski zakoni određuju granice do kojih je moguće ispuštanje oksida azota i nekih drugih gasova, a to je i opredelilo Iveco da uvede aditiv AdBlue koji hemijski reaguje sa izduvnim gasovima i omogućava da oni budu manje štetni za okolinu. 

Kod svih Stralis šasija modela, šasije su konstruisane tako da omogućavaju jednostavno postavljanje nadogradnje.
Oslanjanje može biti mehaničko ili vazdušno što zavisi od modela vozila, kao i od njegove namene. Na vozilima na kojima postoji vazdušno vešanje na zadnjoj osovini ili kompletno(prednje i zadnje vazdušno vešanje), postoje i ECAS sistemi, elektronski sistemi za kontrolisanje vazdušnog vešanja), koji elektronski kontrolišu podešenost i visinu šasija.
Vazdušno vešanje je veoma fleksibilno i ublažava sve vibracije koje nastaju na putevima. Pored toga, ono održava visinu vozila u odnosu na put konstantnom, bez obzira na težinu tereta u vozilu.

 

Ukoliko Vas interesuju moguće varijante ovih vozila, pozovite nas ili dođite kod nas da vidite kako izgleda Vaše novo vozilo za transport.


Vrati se na početak