daily

Prodaja VozilaNOVA VOZILA


NADOGRADNJA
iveco kamioni srbija

pomoc na putu
X

Servis na putu

24h sedam dana u nedelji
Nema bolje podrške na putu nego kad znate da imate na koga da se oslonite
+381 (0)11 3591-358
+381 (0)11 3581-782

IVECO EUROCARGOSrednje teško komercijalno vozilo sa širokim asortimanom ponude i bruto nosivosti od 6 do 18 tona. Modeli pokrivaju veliki spektar zahteva koji se postavljaju pred dostavna vozila, pa postoje 4x2 EL modeli koji sa svojim niskim šasijama presdstavljaju vozila idealna za gradsku isporuku, 4x4 modeli koji su pogodni za zahtevne terene, i K modeli sa blokadom diferencijala, zaštitnom hladnjaka, metalnim odbojnicima i unutrašnjošću koja se lako održava što predstavlja prednost kada se traži vozilo za poslove vezane za održavanje ili putnu građevinsku infrastrukturu.

Eurocargo kamion je dizajniran sa ciljem da maksimalno ispuni vozačeve potrebe i kao rezultat toga kreirano je više varijanti kabina.Za sve kabine je karakterističnno što se u njih lako ulazi uz pomoć dva stepenika koji su dizajnirani u skladu sa nosivošću vozila. Dizajnerski je osmišljeno i automatsko paljenje svetala koja osvetljavaju stepenike i oblast oko njih prilikom otvaranja vozila

eurocargo motor

Bezbednost Eurocarga karakteriše ESP i ABS koji je standard za sve modele.Imobilizator kao standard je smešten u ključ za pokretanje i komunicira sa elektronskom jedinicom motora.Vožnja u gradskim uslovima diktira ograničenja brzine koja vozač može preko ovog uređaja podesiti na brzinu nižu od one za koju je uređaj isprogramiran kako bi bio siguran da će vožnja sve vreme biti bezbedna i u zakonskim okvirima.

Srce Eurocarga predstavlja njegov motor TECTOR koji je usavršen tako da pruža više snage i veći obrtni moment što omogućava lakšu vožnju i smanjuje troškove eksploatacije. Pored smanjenja operativnih troškova smanjeni su i troškovi održavanja.Karakteristika Eurocarga je i to da se ulje i filter za ulje menjaju nakon pređenih 80.000 km.

eurocargo teactor

Kod Eurocargo-a postoji veliki opseg međuosovinskih razmaka, koji omogućavaju da se dužina karoserije kreće od 3.845 do 10.070 mm. Eurocargo je dizajniran tako da bude idealan za sve vidove transporta. Na ovim vozilima postoje električni i elektronski sistemi koji omogućavaju povezivanje servo kontrola sa osnovnim sistemom i time se olakšava rad onih koji vrše nadogradnju. Takođe je bitno još jednom napomenuti da postoje različiti međuosovinski razmaci koji se kreću između 2.700 i 6.570 mm.

 

Ukoliko Vas interesuju moguće varijante ovih vozila, pozovite nas ili dođite kod nas da vidite kako izgleda Vaše novo vozilo za transport.


Vrati se na početak