Novi Iveco Daily

IVECO DAILYNovi Iveco Daily, treća generacija ovog modela i još uvek je jak među konkurencijom. ODMAH DOSTUPAN

Potpuno redizajnirano vozilo koje zadovoljava sve potrebe lakog komercijalnog prevoza: od robusnog modela Šasije do više prostranomg Kombija sa poboljšanom mogućnosti manevrisanja treće generacije Iveco Daily-a , koji će uskoro doći na tržištima širom Evrope , bić́e predstavljen na međunarodnim medijima u junu 2014 . Ovo potpuno novo vozilo je rezultat savršeng spoja između tradicije i inovacije, tako da je novi Daily poželjan pratilac svakog profesionalnog prevoznika

Koncept redizajna obuhvatio je obe verzije daily-a , šasija i kombija (furgon). Na kombiju posebno , performanse iz svakog aspekta u pogledu rukovanja i nosivosti su poboljšane , zahvaljujući optimizovanom volumenu opterećenja , i lakoći korišćenja sa više dostupnosti teretnom delu

Iveco Daily je lako komercijalno vozilo, jednostavno za upravljanje sa udobnošću automobila. Novi Daily ima širok asortiman ponude sa nosivošću od 3,2 do 7 tona.

Postoji više modela Daily vozila od kojih korisnik može odabrati onaj koji najviše odogvara njegovim potrebama i poslu koji želi da obavlja.

Za Daily je karakteristično to što se bezbednosti konstantno pridaje velika pažnja te na vozilima postoje najmoderniji sistemi za bezbednost vozača i suvozača. Za vozača i suvozača postoje prednji i bočni vazdušni jastuci. Vozilom se lako rukuje i nije potrebno mnogo napora da bi se vozilo adekvatno uparkiralo.

iveco daily motor

Na Daily-ju, zahvaljujući turbo motorima sa direktnim ubrizgavanjem i interkulerom, postoji impresivan izbor konjska snaga. Uni-džet motori su nastali zahvaljujući razvoju Iveco tehnologije koja se karakteriše pravolinijskom krivom obrtnog momenta, a koja dalje povećava elastičnost i smanjuje potrošnju goriva.

Sve komponente Daily-a su optimizovane tako da obezbede maksimalnu stabilnost i pouzdanost. Nezavisno prednje oslanjanje garantuje visok nivo upravljivosti, dok zadnje osovine sa gibnjevima i opciono vazdušnim jastucima garantuju maksimalnu pouzdanost I udobnost bez obzira na uslove vožnje.


Modeli


iveco daily modeli

Postoje dve osnovne podele Daily vozila u okviru kojih se može naći vrlo veliki broj modela prilagođen željama i potrebama kupca.

Daily šasije

Sa kabinom pruža veliku mogućnost izbora kupca pri odabiru funkcije koje vozilo treba da obavlja. Postoje modeli sa kabinom koja ima jednu klupu za vozača i suvozača, ali i modeli sa duplom kabinom gde pored vozača i suvozača može sedeti još četvoro ljudi u zadnjem delu kabine što može biti korisno ukoliko se vozilom obavlja delatnost za koju je potrebno više od samog vozača i suvozača na terenu. Na šasiju se mogu nadograditi najrazličitiji tipovi nadogradnje . Tako Daily sa kabinom može za Vas postati neko specijalno vozilo.

Daily furgon

Ovaj furgon (kombi) ima dugu i uspešnu tradiciju od već 30 godina, a i danas se može reći da je ovo jedno od vodećih vozila kada su u pitanju laka dostavna vozila. Njegovi najveći kvaliteti su prilagodljivost, snaga i pouzdanost i to na tom nivou da zadovoljavaju sva očekivanja i potrebe naših kupaca.

Ukoliko Vas interesuju moguće varijante ovih vozila, pozovite nas ili dođite kod nas da vidite kako izgleda Vaše novo vozilo za transport.


Vrati se na početak